Shopping och resor

Tre snygga skomodeller från Vagabond

Tre snygga skomodeller från Vagabond

Det svenska varumärket Vagabond är en tillverkare som verkligen satsar på skor av hög kvalitet, trendig design och bra priser. Deras nisch är stilrena skomodeller som passar både till vardags och till fest, sommar som vinter. Oavsett vad man letar efter så finns det att hitta Vagabonds breda utbud av skor som passar för både dam och herr, och produkterna finns att köpa både på nätet och i ett flertal fysiska butiker. Nedan följer tre vanliga skomodeller som finns att välja i en mängd olika utföranden.

Sneakers

Den sköna, lätta och neutrala sneakern är en sko för varje garderob. Vagabond tillverkar mestadels av sina skor i riktigt skinn vilket ger ett både snyggt och slitstarkt resultat. Dom följer dom senaste designtrenderna med ändå med sin egen touch, och i den här kategorin finner man skor för både kvinnor och män. Svarta, vita eller flerfärgade. Tunna eller tjocka sulor, med eller utan snörning. Det finns ett stort utbud av olika sneakers och garanterat någon som passar oavsett vilken stil och smak man har.

Kängor

Precis som med sneakers finns ett stort utbud även av kängor för både män och kvinnor. Dom flesta är tillverkade i kvalitativt skinn och blir bara snyggare med åren, om man tar hand om dom på rätt sätt. Här finns varmfodrat att välja för kalla dagar och lättare varianter som kan bäras under vår och höst. Snygga elastiska kängor utan snören eller mer klassiska varianter som snöras hela vägen upp på vaden är båda populära modeller. Den som köper en känga från Vagabond kommer ha en sko som är lika trendig idag som om tio år så även om dom kostar en slant att köpa så är det minst sagt välinvesterade pengar.

Skor med klack

Dom flesta skotillverkare har ett större utbud när det kommer till damskor, och så även Vagabond. Letar man skor med klack finns både minimala och skyhöga varianter att välja mellan, alltifrån pumps till snygga remsandaletter som lämpar sig under dom varma sommarmånaderna. Det finns även fodrade vinterskor med klack och en hel den stövlar och stövletter som passar för en dag på kontoret eller varför inte på fest. Skinn och mocka är vanliga material, och precis som med tidigare nämna modeller håller även dessa väldigt hög kvalitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *